torsdag den 5. september 2013

Blødende hjerter

 til 4. personer
  • 100 g. god mørk chokolade 64%
  • 100 g. smør
  • 50 g. sukker
  • 40 g. mel
  • 100 g. æggeblomme
  • 50 g. æggehvide
  • +lidt neutral olie til at smøre formene med

Sådan gør du:

Chokoladen finthakkes og smeltes med smør og sukker i en skål over vandbad.
Melet blandes med chokolade blandingen - Tilsæt så blommer og hvider og rør det godt sammen.
4 stk. muffins forme ca. 6 cm i diameter og ca. 4 cm høje smøres grundigt med neutral olie.
(dog brugte jeg bare alm muffinsforme som også fungerede fint - bortset fra at man s ikke kan få den ud af formen!)
De fyldte forme opbevares tildækket i køleskab indtil de skal bages - bag dem først, lige inden de skal serveres!.
Bages ved 200 grader i 9 - 11 minutter. Bemærk af fondanternes midte skal være ubagt!!. Afkøles let inden de befries for form og bagepapir.



Jeg serverede mine med friske jordbær og hindbær samt vaniljeis. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar