En meget frisk og let dessert!
Opskriften er fra Arla;
Dessert til 4
- 2 husblas
- 2 dl Piskefløde 38%
- 1 pasteuriseret æggeblomme
- 1 dl koncentreret hyldeblomstsaft
- 1 pasteuriseret æggehvide
- 1 liter friske jordbær (ca. 500 g)
- 2 spsk flydende honning
Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min.
Pisk fløden til skum og rør æggeblommen heri. Varm hyldeblomstsaften i en gryde til det er lillefinger varmt! Tag husblassen op af vandet og knug den let. Smelt husblassen i hyldeblomstsaften og rør det i flødeblandingen - i en tynd stråle.
Pisk æggehviden stiv og vend den ned i flødeblandingen. (Et tip til at vende ting sammen i en skål; Brug din dejskraber - sæt den på bunden af skålen og skrab så ud til siden, fortsæt sådan hele vejen rundt så får du alt med)
Kom nu hyldeblomstmoussen i en skål og stil den tildækket i køleskabet i 2-3 timer.
Kom nu hyldeblomstmoussen i en skål og stil den tildækket i køleskabet i 2-3 timer.
Rens jordbærrene og del dem i mindre stykker. Vend dem sammen med honningen. Server hyldeblomstmoussen sammen med jordbærren. :) Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar